avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 600 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Buna ziua , in Februarie 2022 am plecat in ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Buna ziua , in Februarie 2022 am plecat in străinătate împreuna ...

Buna ziua , in Februarie 2022 am plecat in străinătate împreuna cu soțul și copii din motiv financiar , 2 luni ( Februarie și Martie ) nu am achitat factura de 26 lei lunar la rcs&rds , in acest timp domnii de la digi au decis sa ne închidă contractul fără a fi anuntați . După ceva timp , tatăl meu ce venea și se mai uita la casa , găsește in posta plic de la ei cum ca am de plata suna de 870 lei pt acele 2 luni de neplata, echipament și taxa pt neplata. Precizez ca atunci când am făcut contractul ni s-a spus ca nu plătim echipamentul , și de către doamna de la telefon și de către muncitorii de au montat echipamentul…. Îmi venea in fiecare luna de plata de la 26 lei pe luna, bă 55 lei, bă 49 lei , bă 60 lei ( incluzând și echipamentul ) . Revenim…
După ce m a anunțat tatăl meu de factura de 800 lei , am sunat la ei și fără succes, nu a răspuns nimeni timp de minute bune , după am trimis email URI și mi se răspundea ca am fost contactata telefonic deși zilnic aveam telefonul in mana și nu ma sunase nimeni… la un moment dat i-am sunat , mi-a răspuns o moldoveanca, i-am explicat situația și i-am spus ca in Noiembrie ma întorc acasă și plătesc suna de 800 lei și as vrea sa continui contractul cu ei. Mi s-a spus ca nu e nici o problema, ma aștepta pana atunci…
In luna Octombrie primesc de la ei citație cum ca m-au dat in judecată și am de plătit suma de 2500 lei dacă nu voi fi executata silit. Pana pe 7 Noiembrie când ne-am întors deja trecuse 15 zile pt achitarea sumei. Pe 8 Noiembrie le-am returnat echipamentele , le-am explicat ca nu am fost in țara dar nu a interesat pe nimeni. Acum se ce poate întâmpla in continuare împotriva mea? Va mulțumesc!

Alte discuții în legătură

Plata device huawei rds-rcs ItsSilvester ItsSilvester Buna ziua! Anul trecut am facut un contract pentru a avea acasa internet la RDS-RCS, abia ma mutasem. Cand a inceput pandemia Covid-19, am plecat din chiria ... (vezi toată discuția)
Suspendare telefon rds pt.neplata factura pe...??!! luna in curs. hopeless1 hopeless1 buna ziua! zilele trecute am vrut sa apelez de pe telefonul mobil dat de cei de la RDS si-mi aparea un mesaj cu \"interzicere apeluri\" asa ca m-am dus la ... (vezi toată discuția)
Mi s-au facturat exagerat de mulți kw față de cât am consumat și nu-mi permit să plătesc factura. ce pot face în situația disperată în care sunt? Sufletdecaine Sufletdecaine Pe data de 30 noiembrie 2018, am dat index-ul pentru cele doua imobile pentru care am contract cu RCS-RDS. Al doilea index nu a fost primit deoarece nu il ... (vezi toată discuția)