avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 441 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Securitate şi Sănătate în ... Buna ziua lucrez la.o fabrica cu produse toxice de 2 ...
Discuție deschisă în Securitate şi Sănătate în Muncă (fost Protecţia Muncii)

Buna ziua lucrez la.o fabrica cu produse toxice de 2 ani ..de ...

Buna ziua lucrez la.o fabrica cu produse toxice de 2 ani ..de 8 luni de zile starea mea de sănătate sa deteriorat foarte mult m am angajat un om apt fără probleme de sanatate si din cauza toxicului inhalat am foarte multe probleme
Cum pot proceda daca nu vreau sa imi dau demisia ..Nu este vina mea ca nu mai pot intra in fabrica si doresc sa ma despagubeasca pentru a putea beneficia de controale și tratamente adecvate analize toxic
Astept raspuns urgent va rog
Mergeti la medicul specialist de medicina muncii cu care firma are incheiat coontract de prestari servicii medicale si expuneti situatia dvs. Vi se poate schimba fisa de aptitudine si implicit locul de munca.
Daca exista mediu toxic, puteti sesiza ITM si DJSP in scris, cu nr. de inregistrare/ data. Exista pericol de boala profesionala. Riscurile profesionale existente la locul de munca, au identificat acest risc de contact cu substante toxice ? Ce masuri s-au dispus prin planul de prevenire si protectie al firmei ?
Eu nu Am stiut ca este atat de toxic acest mediu.am cautat sa vad despre ce e vorba atunci când nu stiam ce se intampla cu mine .avem 1 persoana declarată cu astm care a părăsit compania ...nu mai stiu ce sa fac
Multumesc mult ptr raspuns
V-am spus deja ce aveti de facut.
Medicul specialist de medicina muncii va poate trimite la un medic specialist pentru confirmare probleme cu care va confruntati. In acelasi timp puteti primi un tratament adecvat.
Probabil angajatorului are deja documente cu masuratori de la locul de muncă care arată că se încadrează în limitele admise și că asigură nivelul de protecție cerut.Aceste măsurători se fac regulat pentru:zgomot,vibrații,nivelul de toxicitate,de iluminat,etc în funcție de specificul locului de muncă.
Daca exista suspiciuni de boala profesionala, ca urmare a existentei conditiilor de munca, medicul sprecialist de medicina muncii va intocmi formularul BP1 pe care il va trimite la DJSP in vederea cercetarii cazului.

Alte discuții în legătură

Fisa fiam ContSters493469 ContSters493469 Am beneficiat de 273 de zile se concediu medical.La revenirea din concediu,trebuia completata de catre angajator, fisa FIAM? (vezi toată discuția)
Boli profesionale Adrian ciochina Adrian ciochina 1. Hernia de disc este considerată boala profesionala? 2. Am fost diagnosticat cu Hernie de disc, am fost internat 14 zile pentru tratament fără ameliorari ... (vezi toată discuția)
Concediu medical pe cod boala profesionala VioH VioH Buna ziua,Ma poate ajuta cineva cu o indicatie in privinta unui serviciu autorizat, specializat de medicina muncii? Compania multinationala la care lucrez are ... (vezi toată discuția)