mateiz a scris:
Va multumesc pentru raspuns.Am totusi o nedumerire.De ce mai este nevoie de toate acestea daca, atat parcela mea cat si a vecinilor este inscrisa la oficiul de cadastru (intabulate) sunt emise CF-uri, si punctele de pe limita comuna sunt aceleasi si la mine si la vecini. Nu inteleg ce relevanta mai au CF-urile.
Poate ar trebui sa luati in calcul si faptul ca intabularea nu este buna. Asta v-o zic din postura unui topograf care a verificat personal multe terenuri care au fost inscrise in CF in urma cadastrului sistematic. Este dezastru total credeti-ma. Este posibil ca vecinii sa aiba si ei dreptate si limita dintre proprietati nu a fost intabulata asa cum a fost folosita si cunoscuta ani de zile, ci s-a tras o linie dreapta imaginara din burta.
Eu va recomand sa vorbiti cu vecinii si sa incercati sa ajungeti la o conluzie. Pe cale administrativa se poate face o lucrare de ``modificare limite proprietate fara a afecta suprafata inscrisa in CF``. Vedeti poate ajungeti la o concluzie care sa fie favorabila pentru toti.
Pana la urma trebuie sa ramaneti vecini ...