avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1428 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Bună ziua! Pot avea vreo problemă dpdv legal în ...
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Bună ziua! Pot avea vreo problemă dpdv legal în cazul în ...

Bună ziua!
Pot avea vreo problemă dpdv legal în cazul în care câinele meu a ieșit din curte și a omorât pisica unor vecini aflată și ea tot pe stradă?
Menționez că nu face parte din rasele considerate periculoase.
Mulțumesc?
Ultima modificare: Luni, 21 Noiembrie 2022
danuta_niculescu, utilizator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna seara!
Daca vecinul depune plangere,probabil o sa platiti amenda.Cainii au voie pe strada doar insotiti de stapani,purtand botnita ca preventie si tinuti in lesa.
Mulțumesc pentru răspuns!
Seară frumoasă!

Alexandrarares a scris:

Buna seara!
Daca vecinul depune plangere,probabil o sa platiti amenda.Cainii au voie pe strada doar insotiti de stapani,purtand botnita ca preventie si tinuti in lesa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Catelusa mea a fost atacata de cainele altui proprietar ce pot sa fac alintutza88 alintutza88 Imi duceam catelusa Cane Corso in lesa la casa unde o tin dupa ce am luat-o cu mine intr-o excursie, iar in dreptul magazinului proprietarului cainelui, ... (vezi toată discuția)
Vecinul își plimbă zilnic câinii, de rasă ciobănesc german, fără lesă iar asta ne provoacă temeri. cum îl poate obliga legea să nu-i mai scoată fără lesă pe stradă? ciofli ciofli Buna ziua. Am o mare problema. Locuiesc la sat, Vecinul meu are doi caini rasa ciobanesc german pe care ii scoate in fiecare dimineata si seara pe drum, fara ... (vezi toată discuția)
Botniță câine Alecsandra12 Alecsandra12 Este obligatoriu ca un Ciobănesc de Asia centrală să fie declarat la poliție și să umble numai cu botniță pe stradă? (vezi toată discuția)