avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 779 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Bună ziua! Pot avea vreo problemă dpdv legal în ...
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Bună ziua! Pot avea vreo problemă dpdv legal în cazul în ...

Bună ziua!
Pot avea vreo problemă dpdv legal în cazul în care câinele meu a ieșit din curte și a omorât pisica unor vecini aflată și ea tot pe stradă?
Menționez că nu face parte din rasele considerate periculoase.
Mulțumesc?
Ultima modificare: Luni, 21 Noiembrie 2022
danuta_niculescu, utilizator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna seara!
Daca vecinul depune plangere,probabil o sa platiti amenda.Cainii au voie pe strada doar insotiti de stapani,purtand botnita ca preventie si tinuti in lesa.
Mulțumesc pentru răspuns!
Seară frumoasă!

Alexandrarares a scris:

Buna seara!
Daca vecinul depune plangere,probabil o sa platiti amenda.Cainii au voie pe strada doar insotiti de stapani,purtand botnita ca preventie si tinuti in lesa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Oferta de imprumut 8marieanne@gmail.com 8marieanne@gmail.com Oferta de imprumut intre persoane serioase si rapide in 48 de ore. Dispunem de capital care va fi folosit pentru acordarea de credite individuale pe termen ... (vezi toată discuția)
Oferta de imprumut intre persoane serioase si rapide in 48 de ... 8marieanne@gmail.com 8marieanne@gmail.com Oferta de imprumut intre persoane serioase si rapide in 48 de ore. Dispunem de capital care va fi folosit pentru acordarea de credite individuale pe termen ... (vezi toată discuția)
Oferta de imprumut dispunem de capital care va fi folosit pentru ... 8marieanne@gmail.com 8marieanne@gmail.com Oferta de imprumut Dispunem de capital care va fi folosit pentru acordarea de credite individuale pe termen scurt si lung de la 2.000 € la 1.000.000 € ... (vezi toată discuția)