avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 879 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Am primit o factura externa de \" huvinieta\'
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Am primit o factura externa de " huvinieta'

Buna ziua,

Am primit o factura externa de " huvinieta' (taxa drum Ungaria) cu tva aferent Ungariei (noi suntem societate platitoare de TVA)
Este considerata tranzactie intracomunitara (taxare inversa, d. 300 si d. 390) sau este considerat ca fiind un serviciu consumat pe teritoriul Ungariei si astfel singura obligatie este de a nu deduce tva si de a trece valoarea totala doar in d. 300?
Va multumesc!
Ultima modificare: Miercuri, 23 Noiembrie 2022
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Furnizor fara cod valid de tva boda_meli boda_meli Buna, Firma din Romania, platitoare de TVA, achizitioneaza servicii de transport de la un furnizor din Ungaria. Furnizorul nu are cod valid de TVA. Prestarea ... (vezi toată discuția)
Decl. 394 Cristina Vasile Cristina Vasile Buna ziua, In decl. 394 trebuie trecuta achizitie intracomunitara de servicii publicitate Google Adwords pe care o declar in decl. 390Vies? Sau se trece ... (vezi toată discuția)
Factura materil lemnos Lizuca12 Lizuca12 Buna ziua Spuneti-mi va rog cum inregistrez o factura de materiale lemnos - grinda rasionoasa primita de la un furnizor din romania , aceasta grinda este ... (vezi toată discuția)