avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 356 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Bună ziua. Dacă dai apartamentul in regim hotelier ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Bună ziua. Dacă dai apartamentul in regim hotelier se cere ...

Bună ziua.
Dacă dai apartamentul in regim hotelier se cere acordul vecinilor?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 13:07, 24 Noiembrie 2022
Buna ziua!
Gasiti aici detalii.
[ link extern ] /
Procedura inchirierii apartamnetlor in regim hotelier este concret prevazuta de disp Ordin de ministru nr 510/2022 [ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! am o dilema si am nevoie de ajutorul dumneavoastra. ... Grundy Grundy Buna ziua! Am o dilema si am nevoie de ajutorul dumneavoastra. Fac parte de putin timp din comitetul executiv al unui bloc si m-am lovit de cateva lucruri pe ... (vezi toată discuția)
Stimată doamnă manuela rășină spuneți dvs: „simpla închiriere ... robert1958 robert1958 Stimată doamnă Manuela Rășină Spuneți dvs: „Simpla închiriere a unui spațiu de locuit în calitate de persoană fizică nu îi schimbă ... (vezi toată discuția)
Bordel in bloc, regim hotelier fara acordul vecinilor luisapopescu luisapopescu Doua apartamente din blocul in care locuiesc sunt inchiriate in regim hotelier. Eu si majoritatea vecinilor mei suntem deranjati de faptul ca in ambele ... (vezi toată discuția)