avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 447 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Daca nu exista canalizare in comuna , si fosa septica ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Daca nu exista canalizare in comuna , si fosa septica este construita ...

Daca nu exista canalizare in comuna , si fosa septica este construita de 30 de ani mai trebuie declarata ?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 00:48, 25 Noiembrie 2022
Trebuie declarata.
Gasiti aici detalii.
[ link extern ]
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Statul nu pierde niciodata
Se solicita inregistrarea tuturor foselor septice cu scopul introducerii acestora la baza de impozitare anuala...chiar daca edilii locali nu au binevoit sa realizeze infrastructura de colectare ape reziduuale=canalizarea

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua. am și eu i întrebare.am cumpărat o casa .linga ... adrian225 adrian225 buna ziua. Am și eu i întrebare.Am cumpărat o casa .Linga gardul vecinului am făcut o fosa septica la .60 de cm fata de gardul ei .Acum am făcut o ... (vezi toată discuția)
Devarsarea apei uzate gospodărești în pârâu, la tara am construit baie ,comuna nu are canalizare asa ca aproape ... And24 And24 La tara am făcut baie ,comuna nu are canalizare asa ca aproape toți cetățenii de pe partea mea au tras conducte ce au deversare în raul ce traversează ... (vezi toată discuția)
Notificare primarie construire bucătărie de vara. am citit ... Antik Antik Notificare primarie construire bucătărie de vara. Am citit pe internet despre modificarea legii privind aut.lucrarilor de construire și va întreb pentru ... (vezi toată discuția)