avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 617 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună seara, Întrebarea se refera la salarizarea din ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună seara, Întrebarea se refera la salarizarea din sectorul ...

Bună seara,
Întrebarea se refera la salarizarea din sectorul bugetar:
Un salariat promovează intr-o funcție pentru care nu mai exista corespondent în plata,Conform legii se aplica coeficientul de ierarhizare la salariul minim brut pe economie, după care se adaugă gradatiile de vechime.
Dar ..suma la care ajunge, depășește salariul din grila cu tot cu gradatiile de vechime.
Ce fac în acest caz??
Obs.cu acest aspect ne vom întâlni si în anul 2023 , când salariul minim va fi 300o lei

Mulțumesc pentru ajutor!

Alte discuții în legătură

Calcul spor de vechime kanshiramni kanshiramni Buna ziua Lucrez ca referent la o primarie, am trecut la spor de vechime de 15% doar in harti ..... deoarece mi se spune de catre contabila ca salarul meu ... (vezi toată discuția)
Salariu 2012 draganmariana draganmariana o educatoare poate avea in 2012 salariul de 804 lei atata timp cat salariul minim este de 700 lei. (fiind educatoare este calificata). Va multumesc pentru ... (vezi toată discuția)
Post de conducere, salariu, studii superioare andrei2312 andrei2312 Buna ziua, Am incercat sa gasesc in noul cod al muncii ceva referitor la acest subiect insa nu am reusit. As vrea sa stiu in primul rand daca pentru ... (vezi toată discuția)