avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 527 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna seara, dorim sa cumparam un lot de teren,lot care ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna seara, dorim sa cumparam un lot de teren,lot care are deschidere ...

Buna seara,

dorim sa cumparam un lot de teren,lot care are deschidere la un drum de 4 m latime.Actualul prorietar s-a judecat cu proprietarul drumului de 4m latime si prin hotarare judecatoresca a castigat ,citez :se instituie o servitute de trecere in favoarea actualilor proprietarri (acestia au platit si 10 000 euro in anul 2008 ).Intrebarea mea:- acesta servitute de trecere insemna drum de servitute? pot trage utilitatile pe lotul pe care vrem s al cumparam (apa ,curent ,gaz)? pot amenaja drumul cu piatra ,betona etc ? s au ptr toate aceste lucruri trebuie sa am acceptul proprietarului drumului ? acesta servitutte este trecuta si in cf.Multumesc ptr raspunsuri !!

Alte discuții în legătură

Drept de servitute vasile1969 vasile1969 Suntem trei proprietari a unui lot de servitute cu latimea de 4m. afert terenurilor cumparate. De comun acord am hotarat sa inchidem drumul de servitute ... (vezi toată discuția)
Drum de servitute + lot, sau un lot unic care include si drumul? NistorT NistorT Buna ziua, Doresc sa achizitionez o parcela de teren dintr-un lot mai mare care urmeaza a fi parcelat. Am discutat cu proprietarul sa prevada un drum de ... (vezi toată discuția)
Strada servitute imbroserv imbroserv Buna ziua, Cum poate fi trecuta o strada (drum) de servitute in domeniul public? Exista o lege care reglementeaza trecerea drumului de servitute in domeniul ... (vezi toată discuția)