avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 694 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Pos obligatoriu pentru firme ce fac comert online?
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Pos obligatoriu pentru firme ce fac comert online?

Buna ziua!
Spuneti-mi va rog, daca am cod caen pentru comert online (toate incasarile le preiau prin banca) si la sediul firmei nu incasez nimic cash sunt obligata sa am pos? Multumesc mult!
Ultima modificare: Luni, 28 Noiembrie 2022
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 16:42, 28 Noiembrie 2022
Pentru cazul prezentat nu va trebuie pos.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pos pentru firma cu incasari din mai multe activitati? claudiabog claudiabog Buna ziua, M-as bucura daca m-ar putea lamuri cineva daca am nevoie de POS conform legii 209/2016 in situatia in care am incasari din mai multe activitati si ... (vezi toată discuția)
Pot sa elimin casa de marcat? Lucrix Lucrix Buna ziua, Detin un I.F. si in ultimii ani am facut o schimbare in activitatea pe care o desfasor, de la: activitati de consultanta si intermediere comert ... (vezi toată discuția)
Magazin cu amanuntul-incasari cu cardul de la clienti office.carmen office.carmen Ce trebuie sa faca o firma cu profil de comert cu amanuntul - produse alimentare pentru a-si putea incasa clientii care doresc sa achite cu cardul ? (vezi toată discuția)