Buna ziua! Va rog mult sa ma ajutati sa inteleg o chestiune legata de modul de comunicare al probelor in procedura civila. Sunt reclamanta intr-un proces civil si instanta mi-a solicitat sa depun precizari. Le-am depus online (am activata si admisa comunicarea electronica) si am primit confirmarea de primire pe email de la judecatorie. In incheierea de sedinta am avut surpriza sa citesc ca paratii au declarat ca nu au primit actele necesare, insa judecatorul le-a primit, le avea in dosar! mi s-a pus in vedere ca pana la urmatorul termen sa transmit si paratilor acele documente.
Intrebari:
1. unde am gresit eu? daca tot suntem incurajati sa comunicam electronic cu instanta, de ce actele ajung doar la instanta, nu si la partile din proces?
2. sa fie o strategie a partilor de a prelungi procesul spunand ca n-au stiut de existenta altor documente?
3. eu ce fac acum, trimit la judecatorie prin posta actele de comunicare catre parati sau ma justific in fata instantei cu confirmarea judecatoriei ca au primit deja acele documente?