avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 504 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Bună, dacă depun o declarație online la un proces ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Bună, dacă depun o declarație online la un proces civil este ...

Bună, dacă depun o declarație online la un proces civil este luată în considerare de judecător.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca doriti sa comunicati un act la un dosar in curs, puteti sa il comunicati fie pe email, fie fizic, ambele variante sunt ok, dar sa respecte conditiile (semnatura, cerere, dosar etc.).
Ce înțelegeți dvs prin declarație?
Este vorba de o concluzie mai mult la declarațiile martorilor, eu neavând posibilitatea să fiu prezentă
acest răspuns util
Puteti depune note sau concluzii scrise in legatura cu obiectul dosarului, daca sunteti una dintre parti.

Ele vor fi avute in vedere la pronuntare de catre instanta.
acest răspuns util
Puteți sa le depuneți online..
Ultima modificare: Marți, 4 Februarie 2025
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat

Alte discuții în legătură

Membrii fondatorii persoane din strainatate? eudia eudia ONG-ul pe care doresc sa-l infiintez va avea ca membrii fondatori 2 cetateni romani care traiesc in Austria si respectiv Luxemburg. Este in regula daca vom ... (vezi toată discuția)
Cerere chemare în judecata email GabrielFlorian11 GabrielFlorian11 Buna ziua! Pot chema pe cineva în judecată formuland cererea prin email ul judecătoriei? Nu am semnătura electronica si nici aparat specific ,deci nu ma ... (vezi toată discuția)
Un contract semnat online are valoare juridică? MrFB MrFB Buna ziua! Am cativa parteneri din alte orase/tari.Daca as trimite contractele semnate si stampilate de mine pentru a fi semnate si de ei si sa oprim cate ... (vezi toată discuția)