avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 560 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Am cont deschis la ING. Acolo primesc pensia de ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Am cont deschis la ING. Acolo primesc pensia de boală. Anul ...

AM cont deschis la ING. Acolo primesc pensia de boală. Anul trecut mă trezesc cu o poprire în valoare de 1756 de lei. Aveam pensia de 800 de lei.
În luna august și septembrie și puțin din octombrie nu am putut să mă folosesc de bani.Vă întreb: executorul judecătoresc de unde află contul meu bancar? Iar banca fără acordul meu poate da datele mele personale?
Aceeași bancă anul acesta mi-a cerut actualizarea datelor personale. În luna iulie am trimis ce mi s-a cerut. Acum după 4 luni și 10zile primesc un e-mail prin care se cere :INSEREZMultumim pentru completarea pasilor de actualizare date din Home’Bank. Pentru a finaliza procesul cat mai rapid avem nevoie de o serie de documente:
1. Declaratia privind rezidenta fiscala (pentru persoane fizice). O regasesti pe acesta la urmatoarea adresa: [ link extern ] ;
2. Act de identitate emis de autoritatile romane(CI/Pasaport);
3. Document care sa ateste adresa de domiciliu declarata.

Ultimul pas din partea ta este sa ne trimiti cele 3 documente (scanate sau pozate cat mai clar) la adresa datepersonale@ing.ro in urmatoarele 3 zile lucratoare. De asemenea ai si varianta de a le aduce in orice Office ING in acelasi termen. In cazul in care nu primim documentele, aplicatia ta va fi esuata, iar tu va trebui sa faci o noua cerere de actualizare a datelor urmand pasii din Home’Bank
Iti multumim pentru ajutor si timpul acordat,
Iuliana-Florina Popa
Echipa ING
Vă întreb ce să fac? Este legal ceea ce au făcut? Mai pot face ceva? Și ce anume. VĂ MULȚUMESC.

Alte discuții în legătură

Blocare cont bancar persoana juridica ing / actualizare date firma ezthug ezthug Buna ziua, Lunile trecute am primit un e-mail in care mi se cerea actualizarea datelor firmei. In firma nu s-a schimbat nimic de la infiintare ei, practic ... (vezi toată discuția)
Ing mi-a inchis contul MariusYi MariusYi Buna ziua. Începand de astăzi am primit o notificare de la ING prin SMS spunandu-mi că mi-au închis contul. Nu am fost anunțat înainte, astăzi l-au ... (vezi toată discuția)
Abuz societate bancara giony18 giony18 Buna ziua, Am o problema cu vestita ING...de ceva vreme ma lovesc de incompetenta si bataia de joc oferita in mod gratuit de catre acestia, am sa va redau ... (vezi toată discuția)