avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 673 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Și dacă am și Wc în ”fundul curții”, (chiar ...
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Și dacă am și Wc în ”fundul curții”, (chiar dacă există ...

Și dacă am și Wc în ,,fundul curții, (chiar dacă există racord la apa curenta) dar în localitate nu există CANALIZARE iar vidanjarea este imposibilă datorită poziției imobilului, cum mă poate afecta legea asta tâmpită?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:06, 29 Noiembrie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
"Se interzice evacuarea directă a apelor uzate neepurate din sistemele individuale adecvate de colectare și epurare ape uzate, în apele de suprafață, apele subterane sau pe terenuri, fără asigurarea epurării corespunzătoare a acestora, astfel încât să fie respectate limitele indicatorilor de calitate la evacuare prevăzuți în Hotărârea de Guvern nr. 188/2002 pentru aprobarea unor norme privind condițiile de descărcare în mediul acvatic a apelor uzate, cu modificările și completările ulterioare”.

din HG nr. 714/2022
Ori il faceti eco, ori renuntati la el.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cota tva servicii vidanjare ClaudiaN ClaudiaN Buna tuturor, puteti sa-mi spuneti, va rog, care este cota de TVA pentru serviciile de vidanjare? Se aplica 9%, fiind considerate servicii de canalizare, sau ... (vezi toată discuția)
Racordare apa si canalizare obligatorie? buna ziua, sunt in procesul ... GabrielNicolae GabrielNicolae Racordare apa SI canalizare obligatorie? Buna ziua, Sunt in procesul constructiei casei. Incerc sa ma racordez la apa, dar cei de la compania de apa imi ... (vezi toată discuția)
Autorizare punct de lucru ii LacatusIonela LacatusIonela daca vreau sa deschid o intreprindere individuala pt.vidanjari imi trebuie si punct de lucru? (vezi toată discuția)