avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 388 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna ziua,am si eu o intrebare,daca casa in care ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna ziua,am si eu o intrebare,daca casa in care locuiesc de ...

Buna ziua,am si eu o intrebare,daca casa in care locuiesc de 11 ani este trecuta pe soacra mea,am investit destui bani...pot ramine pe drumuri daca divortez de sot?
Cel mai recent răspuns: ramonika38 , utilizator 16:16, 30 Noiembrie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Da, nu aveti niciun drept asupra imobilului. Aveti insa un drept de creanta asupra sumelor investite in casa soacrei, cu conditia sa puteti dovedi aceste investitii si sa le cereti in termenul de prescriptie.
Multumesc pt raspuns

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drept de proprietate simona435 simona435 buna ziua, sunt casatorita de 15 ani am un copil si locuiesc cu sotul in apartamentul mamei lui (aceasta fiind trecuta proprietara in acte).sotul detine o ... (vezi toată discuția)
Va rog sa ma lamuriti chain57 chain57 Buna ziua am divortat de sotia mea in 2009 si locuiam impreuna in garsoniera soacrei mele.Inainte de divort sotia mea a plecat in America si eu am ramas in ... (vezi toată discuția)
Bună ziua!după 23 de ani de căsnicie vreau sa bag divort!locuiesc ... Lore44 Lore44 Bună ziua!După 23 de ani de căsnicie vreau sa bag divort!Locuiesc de 23 de ani aici ,locuinta fiind a socrilor ,socrii sunt decedati si dupa decesul soacrei ... (vezi toată discuția)