avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 669 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Bună seara! Locuiesc într-un imobil la etajul 1 și ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Bună seara! Locuiesc într-un imobil la etajul 1 și sub mine ...

Bună seara! Locuiesc într-un imobil la etajul 1 și sub mine își desfășoară activitatea o societate comerciala care începe programul de la 06:00! Ma interesează sa știu în ce condiții pot obliga această societate sa respecte programul de liniște,obligatoriu,si totodată cum o pot obliga sa facă izolație, atât fonica,cât și termică la părțile comune,respectiv tavanul ei,pardoseala mea! Mulțumesc!
Ultima modificare: Vineri, 2 Decembrie 2022
Ionuț Ruscea, utilizator
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 15:41, 3 Decembrie 2022
Initial incercati solutionare amiabila cu administratorul/reprezentantii unitatii comerciale
Daca nu solutionati amiabil,notificati oficial societatea cu obligatia respectarii dispozitiilor in vigoare vezi L nr 61/1991 republicata -sub sanctiunea obligarii la plata a cheltuielilor aferente solutionarii in instanta de judecata
Pentru disconfortul creat de zgomot puteti sesiza DJSP, in scris, cu nr. de inregistrare/ data. DJSP daca va constata ca se depaseste frecvent nivelul de zgomot maxim admis la limita peretilor firmei, poate dispune firmei respective sa realizeze antifonarea acestor pereti/ tavane.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Antifonarea spatiilor comerciale AlexandraSS AlexandraSS Buna ziua! Exista vreo lege prin care sa-l pot obliga pe proprietarul unui spatiu comercial sa isi antifoneze fonic proprietatea? Mentionez ca sunt ... (vezi toată discuția)
Sala de fitness la parterul blocului de locuințe ionut k ionut k Buna ziua ! Întrebarea mea ( in numele asociației de proprietari din care fac parte ) este : dacă cei care și-au deschis sala de Fitness si culturism la ... (vezi toată discuția)
Faptul ca fac dus seara si se aud tevile de apa in peretele vecinului, ... lidia0001 lidia0001 Faptul ca fac dus seara si se aud tevile de apa in peretele vecinului, unde are dormitor, poate fi considerat deranjarea linistii ? Pot primi amenda pentru ca ... (vezi toată discuția)