avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 671 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Mai este posibila instalarea de centrală termică ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Mai este posibila instalarea de centrală termică proprie pe ...

Mai este posibila instalarea de centrală termică proprie pe apartament in blocurile vechi? In majoritatea anunțurilor de vânzare apartamente se menționează ca teava de gaz este trasa pe palier și ca noul proprietar își poate trage pentru montarea centralei proprii, însă nu îmi este clar care este procedura in acest sens și dacă mai este sau nu posibil. Doresc sa achiziționez un imobil însă nu as vrea ca la final sa constat ca de fapt proiectul de montare centrală proprie este imposibil. Mulțumesc mult pentru răspunsuri!
Cel mai recent răspuns: vali m , utilizator 10:48, 5 Decembrie 2022
Problema principala e debransarea de la sistemul centralizat, nu neaparat montarea unei centrale termice pe gaz.
Cititi legea 325/2006, macar art. 30 :[ link extern ]
Ultima modificare: Sâmbătă, 3 Decembrie 2022
latka, moderator
~ Conținut șters la cerere ~
care este procedura in acest sens și dacă mai este sau nu posibil

Procedura legala consta ,initial in acord vecini si asociatie de proprietari pentru debransare,ulterior proiect tehnic
Exista UAT in tara care nu mai acorda acceptul pentru debransare pentru a nu pierde clientii racordati la sistemul centralizat de alimnetare utilitati
Prima data luati legatura cu o firma de gaze, ca sa va racordeze la teava celor debransati. Ca pret, intre 2500 si 3000.
Apoi, in luna martie, luati legatura cu o alta firma care se ocupa cu debransari, sa va faca dosarul si sa-l depuna la CMTEB...sau ce aveti la dvs in oras.
Se poate.
Daca sunteti din Bucuresti, va pot ajuta cu firmele cu care am lucrat si eu. Imi trimiteti mesaj privat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme asociatie debransare si instalare centrala termica pe gaz poki poki Buna ziua! Am cumparat un apartament vechi care este bransat la sistemul comun de incalzire si deoarece doresc sa-l renovez as dori sa montez si centrala ... (vezi toată discuția)
Montare centrala intr-un apartament de bloc manolacheflorentina manolacheflorentina Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti ce anume pasi trebie urmati pentru a-mi putea monta centrala intr-un apartament dintr-un bloc. Va multumesc (vezi toată discuția)
Probleme debransare radet EUV EUV Buna seara, va rog sa ma ajutati cu un sfat. In luna Octombrie 2014 am demarat procedurile de debransare de sistemul centralizat de incalzire. Lucrarea a fost ... (vezi toată discuția)