avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 760 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Am avut IF pe care l-am radiat la începutul ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Am avut IF pe care l-am radiat la începutul anului,deci nu am ...

Am avut IF pe care l-am radiat la începutul anului,deci nu am făcut nici-o plată. Pentru 2021 am plătit ceva foarte puțin, spunand că nu am putut lucra din cauza pandemiei. Problema este că încă figurez că asigurat, nefiind scos din baza de date. Daca merg la medic și prezint cardul de sănătate, îmi va cere și dovada platii ? Totuși as putea să mă asigur decât pe aceasta luna, fiindcă se termină anul și de anul viitor o să fie alta contribuție?

Alte discuții în legătură

Am un pfa pe care nu-l folosesc ;venituri 0 in declaratii. Mira28 Mira28 Buna! Am un PFA pe care nu-l folosesc (venituri 0 - atat in declaratii, cat si in cont ) si depun anual declaratia unica, fara a plati alte taxe. Am obligatia ... (vezi toată discuția)
Asigurări sociale de sanatate anastasemisu anastasemisu Bună ziua, Sunt persoana fizica și inregistrez venituri din mai multe surse (chirie și dobanzi bancare), care depășesc plafonul de 12 salarii minime ... (vezi toată discuția)
Se încheie anul la un p.f.a. BroteaClaudiu BroteaClaudiu Bună ziua, Am un P.F.A și cum se încheie anul, am câteva întrebări, sper că mă puteți ajuta: 1. Stiu ca la S.R.L trebuie sa arat dovada platilor ... (vezi toată discuția)