avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 758 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... avocatul si imaginea lui
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

avocatul si imaginea lui

Hello,

Am si eu o curiozitate. In ce masura avocatii si cabinetele lor de avocatura au grija de imaginea lor? Cum aveti grija de imaginea voastra, chiar si atunci cand postati pe forumuri sau... atunci cand comunicati cu un client...? E asta o grija pentru voi?

Multumesc,
Cristina
Cel mai recent răspuns: ContSters120042 , utilizator 19:23, 21 Ianuarie 2010
Buna intrebare!
Ia sa vedem cati or sa raspunda! Si mai ales cum, deoarece nu mai au dupa ce copia! :P
Pai atunci sa lansam provocarea :D
Eu incep raspunsul cu o intrebare la...intrebarile dvs. : sunt aceste intrebari puse in scopul si cu intentia reala a unei discutii pe aceasta tema sau reprezinta numai un mod...eufemistic de a face reclama unei firme cu acest gen de activitate?
De obicei, imaginea reala a cuiva este aceea data de competenta si autoritate reala. Cu toate acestea nu neg nici ...sporul de eficienta dat unei activitati prin reclama. Exista insa activitati si profesii (din care face parte si cea juridica), in care se aplica un principiu enuntat de Octavian Paller si pe care il voi parafraza acum: "farmecul (reclama) este suficient(a) cinci minute. Dupa aceea este nevoie sa arati si ca stii ceva".
Succes!
Am si eu o curiozitate. In ce masura avocatii si cabinetele lor de avocatura au grija de imaginea lor?

intr-o masura cruciala...
Cum aveti grija de imaginea voastra, chiar si atunci cand postati pe forumuri sau... atunci cand comunicati cu un client...?

cum nu se poate mai bine!
E asta o grija pentru voi?

am raspuns anterior.

este o arta sa stii sa formulezi intrebarea ca sa primesti macar raspunsul asteptat!!!!!!!!!:P
Buna ziua,

Acest subiect nu este deschis cu scopul de a face reclama, intr-un mod eufemistic :). Desi intrebarea vine din partea unui consultant de relatii publice, ea are ca scop sa atraga atentia ca exista momente (acele cinci minute) in care oricine trebuie sa fie atent la anumite detalii (ele pot fi de imagine, de limbaj, de atitudine etc).

Si atunci este firesc sa intreb cum vedeti dumneavoastra acest lucru. Raspunsul dumneavoastra este cat se poate de pertinent si atrage atentia asupra acelor prime minute. Si as vrea sa inchei cu intrebarea: care este acel farmec al dumneavoastra?

Succes si dumneavoastra,
Cristina

Alte discuții în legătură

Despre dragoste hampu hampu daca sotia mea nu imi este pe plac si m-am casatorit cu ea din mila...si avem si un copil dar acum a aparut o fosta mare iubire de a mea si vrea sa ma impac cu ... (vezi toată discuția)
Incepator. PBogdan PBogdan Salutare ! Ma numesc Bogdan , am 18 ani , un suflet mic dar o ambitie mare , inca de mic sunt pasionat de avocatura si tot ce tine de ea. Am nevoie de ... (vezi toată discuția)
Avocati fara clienti sbdcl sbdcl este adevarat ca sunt foarte multi avocati in bucuresti,este adevarat ca sunt multi care nu au clienti?si care alearga dupa clienti?cum iti faci rost de ... (vezi toată discuția)