daca sotia mea nu imi este pe plac si m-am casatorit cu ea din mila...si avem si un copil dar acum a aparut o fosta mare iubire de a mea si vrea sa ma impac cu ea dar are si ea un copil..ce sa fac?stiu ca voi fii fericit cu cea dea doua persoana
Problema e ca nu prea gasiti aici consultanti matrimoniali...Ca sa parafrazez o gluma - faceti cum doriti, peste cinci ani oricum veti regreta de alegerea facuta.
In dragoste nu exista certitudini, va amagiti. Cred ca intr-un fel va ganditi si dvs. la asta, altfel ati pus intrebari despre divort.
Mai asteptati pana luati o hotarare. Nici dumneavoastra, nici fosta mare dragoste nu mai sunteti aceiasi ca acum 5 ani - este posibil sa fiti indragostit de o imagine care nu are legatura cu realitatea.
Spuneti ca sotia nu va mai este pe plac si ca ati luat-o de mila... n-a fost o decizie buna dar asta la care va ganditi acum este in opinia mea si mai proasta. Daca vreti sa divortati faceti-o cand femeia de langa dvs. devine de nesuportat datorita defectelor ei, nu calitatilor (reale sau inchipuite) ale altor femei-cometa din viata dvs.