avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 514 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua, Am un teren intr-o zona rezidentiala de ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua, Am un teren intr-o zona rezidentiala de case. Proprietarul ...

Buna ziua,
Am un teren intr-o zona rezidentiala de case. Proprietarul terenului alaturat, si-a deschis pe acest teren un business, respectiv loc de joaca/evenimente pentru copii. Cladirea este tip hala. Ar fi trebuit sa ceara acordul vecinilor pentru deschiderea unui astfel de business?
El nu are parca proprie si clientii lui parcheaza pe tot drumul ingreunand traficul.
O alta problema ar fi ca nu a respectat distanta de constructie a cladirii fata de hotarul despartitor, a lasat doar aproximativ 10 cm. Iar fosa septica a montat-o la 1 cm fata de hotar.
Ce as putea face in aceasta situatie?
Multumesc mult.

Alte discuții în legătură

Distante minime intre constructii intre gard vecin, amplasamente fose septice si alte constructii alexim_mihai alexim_mihai Buna ziua! Am construit un wc in curte la tara cu fosa betonata complet, vecinul meu dupa doi ani s-a trezit ca nu-i convine locatia fosei deoarece are o ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. am și eu i întrebare.am cumpărat o casa .linga ... adrian225 adrian225 buna ziua. Am și eu i întrebare.Am cumpărat o casa .Linga gardul vecinului am făcut o fosa septica la .60 de cm fata de gardul ei .Acum am făcut o ... (vezi toată discuția)
Construcție fosă vecin pe hat la 5 metri de fața casei mele și aproximativ 8 metri de fântână das_daniela das_daniela Bună seara, Casa mea este orientată cu fața spre răsărit la aproximativ 8 metri de hotar, hotar pe care este construit un gard, gard ce este al ... (vezi toată discuția)