avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 846 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Eu nu am primit nici acum cardul de alimente chiar ...
Discuție deschisă în Executare silită

Eu nu am primit nici acum cardul de alimente chiar dacă am 1000 ...

Eu nu am primit nici acum cardul de alimente chiar dacă am 1000 ron pensie de invaliditate am fost la casa de pensii am fost la ANAF și nici un răspuns din 15 iulie nu am mai lucrat cele 4 ore din motiv de sănătate ar fi trebuit sa devin eligibilă ,salariul meu a fost minimul pe economie ptr program 4 ore net în jur de 590 ron,dacă ptr persoanele care au realizat venituri după ce au primit cardul acesta a fost blocat de ce pentru cei care devin eligibili nu se dau carduri?

Alte discuții în legătură

Daca am pensie de invaliditate ( in ianuarie am primit prima ... Lala1977 Lala1977 Daca am pensie de invaliditate ( in ianuarie am primit prima pensie) (898 pensie + 227 indemnizatie sociala) .Am dreptu la cardul ptr alimente si ajutorul de ... (vezi toată discuția)
Poprire pe pensie de boala, executare silita 1960lenuta 1960lenuta buna ziua am facut acum 6 ani un credit pe care nu l-am putut plati deoarece in acelasi timp am pierdut si casa si tot. nu am luat bani lichizi de la banca ... (vezi toată discuția)
Contributii pensionar grad 3 invaliditate happyosu happyosu Vreau sa angajez un pensionar pe caz de boala Gradul 3 de invaliditate cu drept de munca 4 ore. Ce taxe trebuie sa platesc pentru salariul de 950 ron in ... (vezi toată discuția)