avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 648 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Daca am pensie de invaliditate ( in ianuarie am primit ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Daca am pensie de invaliditate ( in ianuarie am primit prima ...

Daca am pensie de invaliditate ( in ianuarie am primit prima pensie) (898 pensie + 227 indemnizatie sociala) .Am dreptu la cardul ptr alimente si ajutorul de 1000 ron( 500 acum si 500 in octombrie) Nu am primit nimic.
Cel mai recent răspuns: Alexandrarares , utilizator 18:19, 22 Ianuarie 2023
Aveti dreptul dar va dura putin pentru ca abia ati intrat in sistem.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Eu nu am primit nici acum cardul de alimente chiar dacă am 1000 ... Petre Florina Petre Florina Eu nu am primit nici acum cardul de alimente chiar dacă am 1000 ron pensie de invaliditate am fost la casa de pensii am fost la ANAF și nici un răspuns din ... (vezi toată discuția)
Am aflat ca nu pot cumula pensia de urmas cu indemnizatia pentru ccc. ce pot face? ioana_livia ioana_livia nu inteleg de ce unii copii au dreptul sa traiasca iar altii nu..sunt mama a unui baiat de o luna de zile..si eleva in acelasi timp..beneficiez de pensie de ... (vezi toată discuția)
Concediul medical poate influenta modul de calcul al indemnizatiei de crestere copil? anicoleta anicoleta Buna ziua, Nu stiu daca concediul medical pate influenta modul de calcul si implicit suma cuvenita aferenta indemnizatiei de crestere copil? Lucrez la ... (vezi toată discuția)