avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 930 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... va rog sa ma ajutati referitor la ordinul ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

va rog sa ma ajutati referitor la ordinul 1001/13.10.2022 privind ...

va rog sa ma ajutati referitor la ordinul 1001/13.10.2022 privind varsaminte persoane cu handicap este corect ,cf art.8 alin(2), ca o societate care achizitioneaza produse realizate prin activitatea proprie a persoanelor cu handicap angajate in unitati protejate autorizate in suma mai mare decat suma datorata la bugetul de stat ,intr-o luna ,sa nu mai datoreze la bugetul de stat nici o suma in sensul diminuarii la 0 a obligatiei de plata. multumesc anticipat pt sprijin

Alte discuții în legătură

Incadrare persoane cu handicap pitirut pitirut Buna ziua.Rog respectuos pe cineva sa ma lamureasca cu privire la incadrarea persoanelor cu handicap.Recent am preluat o firma cu 85 de salariati si am auzit ... (vezi toată discuția)
Fond pentru persoane cu handicap taramoiup taramoiup Buna ziua! Am o firma unde am depasit nr de 50 salariati,respectiv in luna oct 2013 am 59 de salariati. Se mai calculeaza fondul pentru persoane cu handicap?Va ... (vezi toată discuția)
Declarare la buget pentru persoane cu handicap simona_iunie simona_iunie Buna ziua. Va rog sa-mi spuneti daca, in cazul in care achizitionezi produse de la firmele agreate, in loc sa platesti, ca angajator, catre bugetul de stat o ... (vezi toată discuția)