avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 765 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Adăpost femei, copii, bătrâni sau creșă ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Adăpost femei, copii, bătrâni sau creșă /grădiniță

Bună ziua!
De mult timp am ca și dorința crearea unui loc în care sa adăpostesc femeile fără ajutor, cu copii, care vor sa plece de lângă bărbații care le chinuie, ma gândeam și la susținerea bătrânilor singuri și poate împreună (femeile, copii și bătrânii) sa se ajute reciproc. De exemplu cât femeile sunt la munca sa stea bătrânii cu copii.
Dar acum trecând prin anumite experiente îmi doresc cu disperare sa deschid o creșă și grădiniță, care sa se ocupe cu adevărat de copii, sa ii îngrijească exemplar, dar mai ales sa empatizeze 100% cu ei. Nu vreau plansete, nu vreau sa treacă prin trauma despărțiri (câteva ore) de părinți, vreau sa fie cei mai fericiți și cel mai bine îngrijiți.
Ideea este ca "finanțele" ma tin în loc.
Exista posibilitatea finanțării prin fonduri europene, sau vreau program ceva, împrumut, nu știu, orice ar putea ajuta, dacă nu toate ideile, măcar pe cea cu cresa , că după ce apare profit, clar voi pune în aplicare și celelalte 2 planuri.
Cu împrumut în banca este exclus la mine (sunt codebitor la o persoana care nu a mai plătit un împrumut și am toate conturile blocate).
Poate este de ajutor ca am un II deschis din 2017,cod caen 9602...?
Mulțumesc!

Alte discuții în legătură

Bună ziua! de mult timp am ca și dorința crearea unui loc ... nicoleta1987 nicoleta1987 Bună ziua! De mult timp am ca și dorința crearea unui loc în care sa adăpostesc femeile fără ajutor, cu copii, care vor sa plece de lângă bărbații ... (vezi toată discuția)
Ce facem la mediator- autoritate parinteasca pump pump Buna ziua.am un copil de 26luni,dintr-o relatie,sunt despartita de tatal copilului de 2ani.Mentionez ca poarta numele lui.plateste o suma mica pt intretinerea ... (vezi toată discuția)
Contestatie contract vanzare-cumparare imobil Euroinvest Euroinvest Buna ziua, Va rog mult sa ma ajutati cum ar trebui procedat in urmatoarea situatie: Peste drum de casa mea locuieste o familie care are patru fete,toate ... (vezi toată discuția)