avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 774 soluții astăzi

Joi, 27 martie, are loc evenimentul: Dreptul proprietății intelectuale în raport cu salariații - Aspecte practice și provocări actuale. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua! Ce coeficient de salarizare ar trebui sa ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua! Ce coeficient de salarizare ar trebui sa aiba un casier ...

Buna ziua!

Ce coeficient de salarizare ar trebui sa aiba un casier cu studii superioare la o primarie de comuna? ce salariu brut ? precizez ca am 5 ani de cand sunt sunt in functia de casier

Alte discuții în legătură

Incadrare in munca oroles2010 oroles2010 Buna ziua! Acum 2 ani si jumatate am fost angajat la o firma pe un post care conform COR nu necesita studii superioare ci studii medii. Dupa un an am fost ... (vezi toată discuția)
Contract colectiv de munca - grila salarizare cioc natalia cioc natalia Buna ziua, Am un CCM pe o firma care expira in septembrie 2014, prin care la capitolul salarizare au fost introdusi acei coeficienti de salarizare. In ... (vezi toată discuția)
Salariu minim studii superioare epifanie epifanie Buna seara .Sant administrator al unui SRL cu capital privat al unei comune .Trebuie sa angajez o contabila ce are studii superioare..Ce salariu pot sa-i dau ... (vezi toată discuția)