avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 842 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Dreptul Transporturilor - Intermediere
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Dreptul Transporturilor - Intermediere

Buna ziua,
As dori o clarificare in legatura cu o situatie in domeniul transporturilor rutiere de marfa. Voi pune problema cat de clar posibil pot.

Situatia in care eu, firma pe cod caen 5229 - activitati de intermedierere am contract de subcontractor/colaborare cu un transportator, firma caen 4941.
Preiau comanda de transport de la o alta firma caen 5229 pe care o va transporta firma subcontractoare/colaboratoare? Comanda va fi preluata din contacte proprii sau diferite burse. Confirm comanda cu firma de la care preiau comanda cod 5229 si apoi scot o alta comanda pentru transportatorul cu care lucrez.

Vreau sa stiu daca din punct de vedere legal este in regula si daca cumva exista ceva in aceasta situatie despre care nu sunt in cunostinta.

Multumesc!

Alte discuții în legătură

Cod caen activitate de curierat Mario B Mario B Bună-ziua! Dețin PFA cu activitate principala caen 4941 transport rutier de marfă, și mi s-a propus o colaborare ca subcontractor cu o firma de curierat. ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, doresc să înființez o casa de expeditii in transporturile ... geogvn1994 geogvn1994 Buna ziua, Doresc să înființez o casa de expeditii in transporturile rutiere cod caen 5229. Voi avea nevoie de manager de transport, la fel că firmele ... (vezi toată discuția)
Firma de transport ditabetina ditabetina Buna ziua , vreau sa-mi deschid o firma de transport marfa, m-am gandit la codul caen 4941 -transport rutier de marfa mai pot anexa si codurile 5221 ,5229, ... (vezi toată discuția)