avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 735 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general firma de transport
Discuție deschisă în Contabilitate în general

firma de transport

Buna ziua ,
vreau sa-mi deschid o firma de transport marfa, m-am gandit la codul caen 4941 -transport rutier de marfa mai pot anexa si codurile 5221 ,5229,
multumesc
Cel mai recent răspuns: Florin Marius Savu , Consultant fiscal 22:59, 9 Ianuarie 2012
Care este intrebarea ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dreptul transporturilor - intermediere Andrei2346768 Andrei2346768 Buna ziua, As dori o clarificare in legatura cu o situatie in domeniul transporturilor rutiere de marfa. Voi pune problema cat de clar posibil ... (vezi toată discuția)
Infiintare srl catara2 catara2 Buna ziua, vreau sa deschid un Srl si sa ma apuc de transportat marfa cu carosata de 3,5 T. Si am urmatoarele intrebari : 1. de ce cod CAEN am nevoie ... (vezi toată discuția)
Cod caen lavih lavih 1) Buna ziua.Ce cod CAEN se poate folosi pentru furaje/concentrate pentru animale aduse din strainatate ,pentru a distribui marfa in tara.Care este regimul si ... (vezi toată discuția)