avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 708 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună dimineața!Am intrat mostenit un teren ,din ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună dimineața!Am intrat mostenit un teren ,din certificatul ...

Bună dimineața!Am mostenit un teren ,din certificatul de urbanism de informare terenul este străbătut de o conductă de gaz, am sunat la primărie pentru mai multe informatii ,dar mi sa spus ca e trasa de mult si nu ne afectează. Aveau voie să tragă această conductă fără acordul proprietarilor?Nu pot vinde acest teren din cauza acestei conducte. Mulțumesc!
Ultima modificare: Vineri, 9 Decembrie 2022
Barbu Mihaela, utilizator

Alte discuții în legătură

Vanzare teren cu vicii ascunse Daniel_2015 Daniel_2015 Buna ziua In anul 2014 am vandut doua parcele de teren intravilan iar recent s-a dovedit ca pe sub ele trece o teava de gaze, care anuleaza posibilitatea ... (vezi toată discuția)
Teren cu apa si electricitate florinmantescu florinmantescu Buna ziua, Am un teren la munte, pe certificatul de urbanism al caruia scrie ca am apa si electricitate. Conducta de apa trece prin fata terenului meu. ... (vezi toată discuția)
Cumparare teren cu probleme pt constructie casa tripluX tripluX Buna seara! Vreau sa cumpar un teren intravilan 400 mp.de la o persoana care mi-a aratat ca si act doar un titlu de proprietate. A zis ca urmeaza sa faca ... (vezi toată discuția)