Bună ziua.
Am o nelămurire privind acordarea stimulentului de inserție.
Eu (mama) m-am întors la servici începând cu data de 05.09.2022 (copilul a făcut 2 ani în 04.10.2022). Tatăl nu și-a luat "luna tatălui", deci în luna septembrie ambii părinți au avut venituri supuse impozitului, deci condiția pentru a beneficia de stimulent de inserție, aferent lunii septembrie nu este îndeplinită? Eu am depus dosarul pentru stimulent în data de 16.09.2022. Am primit stimulent 566 lei aferent perioadei 05.10.2022-31.10.2022 în luna noiembrie și pentru noiembrie 650 lei în luna decembrie. Dar pentru luna septembrie d-na de la asistenta sociala susține ca: "Pt ca este luna celuilalt parinte……..iar in acea luna nu aveti dreptul la nimic." Eu știam ca dacă tatăl nu își ia luna tatălui, iar mama are venituri în aceea luna, va primi stimulent pentru aceea luna. Va rog lămuriți-mă. Mulțumesc anticipat
Cei de la AJPIS , au dreptate ... daca tatal nu indeplinea conditiile pentru a beneficia de indemnizatia CCC, atunci dvs ati fi benficiat si pentru luna respectiva de stimulent.