avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 743 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna ziua.in cazul in care depun cerere de angajare la ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna ziua.in cazul in care depun cerere de angajare la primăria ...

Buna ziua.in cazul in care depun cerere de angajare la primăria din localitate pentru ajutor de însoțire persoana adulta diagnosticata cu handicap destul de grav unde mă pot adresa pentru rezolvarea problemei.multumesc

Alte discuții în legătură

Care este diferenta intre asistent personal si insotitor? karmyna karmyna mama mea a primit recent(dupa doua luni de depunere al dosarului), certificatul de handicap grav grad 1 cu asistent personal. ma intereseaza care este ... (vezi toată discuția)
Bună. am făcut cerere de angajare la primăria din localitate ... cristian70 cristian70 Bună. Am făcut cerere de angajare la primăria din localitate ca însoțitor persoana adulta cu handicap grav nerevizuibil.juristul primăriei spune ca ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie insotitor, handicapat, etc? alina240 alina240 Buna ziua Am urmatoarea problema daca ma poate ajuta cineva. Este vorba despre o persoana in varsta, aflata in pensie de varsta si care a fost ... (vezi toată discuția)