avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 689 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Care este numarul pasaportului? Stiu ca seria este cea ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Care este numarul pasaportului? Stiu ca seria este cea perforata ...

Care este numarul pasaportului? Stiu ca seria este cea perforata pe marginea pasaportului, dar numarul care este?

Alte discuții în legătură

Unde apare in cuprinsul pasaportului seria acestuia? Frezia84 Frezia84 Unde este indicata seria pasaportului in cuprinsul pasaportului? sus, apare type P - (aceasta e seria?) si apoi un numar care incepe cu o cifra.. (vezi toată discuția)
Buletin perforat dupa casatorie madalinastefan1 madalinastefan1 Buna seara, Am ceva nelamurire in ceea ce priveste buletinul perforat la starea civila.Pe 25 o sa merg la starea civila si o sa spun un mare DA,asadar o sa ... (vezi toată discuția)
Număr de pașaport Booboobear Booboobear Îmi spune cineva , va rog frumos, unde e in pașaportul românesc , numărul . Am încercat sa scriu seria dar îmi spune ca numărul este “ un număr ... (vezi toată discuția)