avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 631 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Buletin perforat dupa Casatorie
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Buletin perforat dupa Casatorie

Buna seara,

Am ceva nelamurire in ceea ce priveste buletinul perforat la starea civila.Pe 25 o sa merg la starea civila si o sa spun un mare DA,asadar o sa iau numele sotului.Pe 26 vrem sa plecam in Bulgaria sa ne plimbam putin si nu stiu daca la vama o sa putem trece cu buletinul perforat si certificatul de casatorie???Va rog sa ma ajutati ca sa stiu daca anulam hotelul ca sa nu platim degeaba.Multumesc
Cel mai recent răspuns: madalinastefan1 , utilizator 20:50, 21 Mai 2016
Buna seara,

Nu puteti trece cu el perforat iar certificatul de casatorie nu va ajuta.
Daca nu cunoasteti ofiterul de stare civila sau nu stiti cine o sa oficieze casatoria, ca sa-l rugati sa nu-l perforeze, mai bine anulati rezervarea.

Nu aveti pasaport? Daca aveti timp in perioada asta si nu vi se pare scump, va puteti face unul la urgenta. Se elibereaza in aceeasi zi in municipiile resedinta de judet si in Bucuresti.
Nu conteaza ca nu veti mai avea acelasi nume, sunteti aceeasi persoana si oricum e valabil doar un an.
Puteti merge luni cu cartea de identitate + taxele platite la CEC: 97 + 22 +100 de lei si il primiti in 2-3 ore.

Ultima modificare: Sâmbătă, 21 Mai 2016
Ares-3, moderator
Buna seara,

Va multumesc pentru raspuns.
Raspunsul dumneavoastra a fost de un real ajutor.
O seara frumoasa va doresc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calatorie in strainatate cu pasaportul avut inainte de casatorie alesssandra13 alesssandra13 Urgent!!!! Urmeaza sa plec din tara (in Turcia mai exact) si am vechiul pasaport cu numele anterior casatoriei (care este valabil pana in martie 2016). Ma ... (vezi toată discuția)
Schimbare nume dupa casatorie Apollo_ro Apollo_ro Dupa casatorie sotia mea isi va schimba numele. As vrea sa stiu in cat timp trebuie schimbat buletinul. Pasaportul si permisul de conducere trebuie schimbate ... (vezi toată discuția)
Domiciliul sotilor pe cartea de identitate TANASENASTASA TANASENASTASA buna seara.in 2009 m-am casatorit in tara dar pt ca trebuia sa plecam in afara tarii ca altfel pierdeam serviciul si eu si sotul meu,nu am avut timp sa schimb ... (vezi toată discuția)