avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1017 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Modificari adresa noua CI in acte auto
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Modificari adresa noua CI in acte auto

Buna ziua!
Recent am schimbat domiciliul. Noua carte de identitate a fost eliberarata in 22 noiembrie 2022.
Imi puteti preciza care e termenul in care trebuie schimbata cartea de identitate a auturismului, proprietate personala?
Pot circula cu masina pana la eliberarea noii carti?
Astept cu interes un raspuns sau o trimitere catre discutii aici pe acest subiect.
Multumesc.
Ultima modificare: Duminică, 11 Decembrie 2022
Ellis 46, utilizator
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 12:37, 12 Decembrie 2022

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Eliberare carte de identitate in regim de urgenta + taxe PaulAnatripsis PaulAnatripsis Buna ziua, am urmarit pe forum o discutie referitoare la urgentarea eliberarii C.I , se poate urgenta sau nu? ce inseamna urgentare pe baza de motiv..trebuie ... (vezi toată discuția)
Angajare doar cu pasaportul alexandu823 alexandu823 Buna ziua, Un cetatean moldovean care a obtinut cetatenia romana si si-a facut pasaport cu domiciliul in strainatate, se poate angaja legal doar cu pasaportul ... (vezi toată discuția)
Adresa gresita in buletin Steffy81 Steffy81 Buna ziua, Amo prietena care este plecata in Germania si acum i-a expirat buletinul. A facut o procura prin care il deleaga pe tatal ei sa se ocupe de noul ... (vezi toată discuția)