avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 902 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua! Am cumpărat în urma cu 2 ani un teren ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua! Am cumpărat în urma cu 2 ani un teren îngrădit ...

Bună ziua! Am cumpărat în urma cu 2 ani un teren îngrădit cu gard. Am in posesie 1000 mp și în proprietate 800 mp. Am efectuat măsurători cu un topometrist constatând ca din cei 800 mp în proprietate îmi lipsesc 38 mp, gardul de pe o laterala un respecta coordonatele înregistrată în cartea funiceara.Am schita care respecta realitatea din teren cu ce în proprietate din 1994.Terenul din proprietatea mea are cadastru și nr carte funiceara. Ce șanse as avea în justiție pentru acțiunea de granituire și revendicare?Multumesc!

Alte discuții în legătură

Bună ziua!sunt posesorul unui teren de 800 mp cu curți interioare ... vali1976is@gmail.com vali1976is@gmail.com Sunt posesorul unui tern de 800mp cu forma dreptunghiulara pe 2 laterale este ingradit cu garduri vechi de peste 10 ani pe celelalte laterale cu parcela de ... (vezi toată discuția)
Cumpararea unui teren mai mic in realitate decat in acte. gabriellab gabriellab Am incheiat un contract de vanzare cumparare pentru un teren intravilan cu suprafata de 1000 mp. Totul incheiat la notar, asa cum trebuie. 8 euro mp=8000 euro. ... (vezi toată discuția)
Mutare gard si inscriere carte funciara Mircea Razvan Mircea Razvan Tatal meu veteran de razboi impreuna cu mama mea au achizitionat un teren de 500m.p. in 1957 la Busteni.La acea data nu erau consemnate laturile ci numai ... (vezi toată discuția)