avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 210 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Buna ziua,sunt pensionara cu pensia de1200,până în ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Buna ziua,sunt pensionara cu pensia de1200,până în august ...

Buna ziua,sunt pensionara cu pensia de1200,până în august am lucrat că asistent personal al mamei mele,dar din august mama a decedat și eu am că venit doar pensia.Nu am primit cardul social pt alimente, nu știu cui să mă adresez pt că nu sunt nici în lista trecută,mă trimit de la unul la altul. Multumesc

Alte discuții în legătură

Bună ziua, vreau sa va pun o întrebare în legătură cu alimentarea ... BarbuViorica BarbuViorica Bună ziua, vreau sa va pun o întrebare în legătură cu alimentarea cardului de alimente. Sunt pensionară am ieșit la pensie anticipat parțial cu data de ... (vezi toată discuția)
Salariul de asistent personal, trecut acum pe indemnizatia mea? mariusdg mariusdg Buna Seara. am si eu nelamurire. asistentul meu personal(mama) a iesit la pensia de drept de varsta. si vrea sa ramane incontinuare asistentul meu personal, am ... (vezi toată discuția)
Pensie alina90micu alina90micu Buna seara, Am o intrebare referitoare la pensia minima sociala, sau pensia de urmas. Tatal meu a decedat anul trecut, in decembrie 2017 ( 55 ani), avand ... (vezi toată discuția)