avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 872 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună!Sunt intr-o situatie putin mai diferită si m-ar ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună!Sunt intr-o situatie putin mai diferită si m-ar ajuta ...

Bună!Sunt intr-o situatie putin mai diferită si m-ar ajuta enorm de mult un raspuns:Am fost angajată anul trecut,pe 23.12'21 cu un contract pe perioada determinată de 3 luni,apoi la aceeași companie,am mai semnat încă două contracte,în aceleași condiții.In luna septembrie,la finalul celui de-al 3-lea contract,am semnat un act adițional,cu modificarea contractului,adica am trecut la perioada nedeterminata.Acum,compania nu mai are nevoie de noi si drept urmare,va intreb:am dreptul la somaj?Compania are obligația să îmi ofere preaviz?Cele trei luni anterioare actului adițional se asimilează celor trei luni de proba,prevăzute în CiM?Multumesc!

Alte discuții în legătură

Litigiu munca - act aditional SWS SWS Buna ziua, Am un contract incheiat pe perioada nedeterminata (nu mai sunt in perioada de proba) si acum 2 saptamani am demisionat. Sunt in prezent in ... (vezi toată discuția)
Contract de munca pe perioada determinata GrigM GrigM Buna ziua. Am semnat pana acum 3 contracte de munca, succesive, pe perioada determinata (6 luni), iar la sfarsitul acestei luni imi expira ultimul contract. Eu ... (vezi toată discuția)
Cim perioada determinata - nedeterminata AthenAzcv AthenAzcv Sunt angajata a unei firme de 6 luni (CIM perioada determinata), si astazi am semnat prelungirea pentru inca 3 luni (dintr-o eroare a celor de la firma, ... (vezi toată discuția)