avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 525 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Buna ziua , sunt beneficiara unei indemnizatii cf ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Buna ziua , sunt beneficiara unei indemnizatii cf L.154/2021 ...

Buna ziua , sunt beneficiara unei indemnizatii cf L.154/2021 .S=a amanat punereea in plata pentru 01.01.2023 , aud ca din nou se va amana . I mi puteti spune de cate ori se pot face aceste amanari ?Multumesc

Alte discuții în legătură

Bună ziua! mă numesc ușer marian. recent am primit hotărârea ... usermarian usermarian Bună ziua! Mă numesc Ușer Marian. Recent am primit hotărârea prin care am devenit beneficiar al OG 105/1999, modificată prin legea 154/2021. OUG ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! referitor la legea 154/2021, conform careia mostenitorii ... OtiliaSabau OtiliaSabau Buna ziua! Referitor la Legea 154/2021, conform careia mostenitorii persoanelor refugiate vor beneficia de unele drepturi, si care s-au amanat la plata intial ... (vezi toată discuția)
Bună ziua. vă rog sa-mi spuneți dacă urmașii refugiaților ... Gojghi Gojghi Bună ziua. Vă rog sa-mi spuneți dacă urmașii refugiaților sunt scutiți de plata impozitului pe clădire și pe mașină și eventual ce drepturi au. ... (vezi toată discuția)