avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 867 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Poprire > 50% din venituri Bună ziua, este a 2 luna ...
Discuție deschisă în Executare silită

Poprire > 50% din venituri Bună ziua, este a 2 luna în care ...

Poprire > 50% din venituri
Bună ziua, este a 2 luna în care angajatorul îmi opreste 50% din salariu pentru popriri și din restul salariului ce îmi este virat în contul BCR mi se mai oprește alți 50%, ajungând astfel sa incasez doar 25& din salariu lunar.
Am discutat cu executorii insa DITL5 nu a dat curs solicitarii transmise de angajator din 05.12 ca el se angajează sa plătească popririle catre ei și DITL5 nu au informat BCR și mi au oprit din nou din salariu.
Ce s ar putea face legal pentru acest prejudiciu adus, tinând cont ca din câte știu legal, dacă sunt maj mult de 2 popriri nu pot retine mai mult de 50% din venituri.
Mulțumesc anticipat

Alte discuții în legătură

Cum se procedeaza in cazul a 2 popriri? api7 api7 Am o poprire pe conturi ,de la un card de cumparaturi. Executorul a pus apoi poprire si la angajator,desi acesta imi vira salariul in unul din conturile pe ... (vezi toată discuția)
Poprire salariala arabolu arabolu Buna ziua. M-a fost adus la cunostinta ca in urma cererii unui creditor, un executor judecatoresc a pus poprire pe salariu,situatie pe care o accept ca fiind ... (vezi toată discuția)
Poprire salariu banca floare de gheata floare de gheata Buna ziua, Daca a fost instituita poprire de catre creditor asupra drepturilor salariale la angajator si a instituit poprire si la banca unde se vireaza ... (vezi toată discuția)