avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 504 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Salariat la stat poate fi si administrator firma ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Salariat la stat poate fi si administrator firma privata ?

Buna ziua, va rog sa mi spuneti daca un salariat la stat , fara functie de conducere , poate deveni administrator la o firma privata ,cu mandat ( adica sa nu i se faca alt contract de munca ca acela de la stat ), activitate pentru care sa primeasca remuneratie .
Multumesc
Cel mai recent răspuns: maaammmiii , utilizator 18:47, 16 Decembrie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
E personal contractual sau funcționar public?

Ce funcție ocupa la stat?
Este salariat la stat ,Muzeul de istorie din localitate, fara functie de conducere,salariat cu studii superioare , iar la societatea la care doreste sa fie administrator ar trebui sa fie administrator cu mandat si sa fie platit. Nu doreste alt contract de munca, pentru ca are deja un contract full time la stat. Se poate, este legal? Multumesc pentru raspuns
Nu toți salariații sunt funcționari publici. V-a întrebat daca salariatul este funcționar public si nu ați răspuns. Daca e funcționar public nu poate.
Ultima modificare: Joi, 15 Decembrie 2022
archibaldo, utilizator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Chiar dacă e funcționar public poate în anumite situații.
Este angajat de 30 de ani de cand a terminat facultatea. Nu a fost numit in nici o functie .

Alte discuții în legătură

Promovare temporara in functie de conducere recs recs Buna ziua, am o nelamurire cu privire la salarizarea functionarului public numit prin promovare temporara in functie de conducere. Concret: daca un ... (vezi toată discuția)
Trecere din personal contractual in functionar public DanielScorus DanielScorus Buna ziua. Am nevoie de ajutorul dvs. intr-o problema. Sunt lucrator intr-o primarie rurala, in functia de consilier in compartimentul S.P.C.L.E.P. ... (vezi toată discuția)
Referent - la primarie poetul poetul Saptamana aceasta,in primarie avut loc un concurs pentru ocuparea postului de referent studii medii la contabilitate post contractual pe per determinata.A ... (vezi toată discuția)