avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 677 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Cetățean străin cu permis de ședere în România ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Cetățean străin cu permis de ședere în România emis luna ...

Cetățean străin cu permis de ședere în România emis luna trecuta care lucrează pentru o firma din Panama, cu venit sub salariul minim pe economie. Pentru a se asigura la CAS, trebuie completată declarația unica la ANAF? Daca da, în ce categorie se încadrează?

Alte discuții în legătură

Coasigurati Ciortea Zita Ciortea Zita Buna ziua, Poate fi coasigurat, fara plata contributiei de sanatate, o persoana cetatean strain non EU, cu permis de sedere pe 5 ani sosit pentru ... (vezi toată discuția)
Salariu minim cetateni straini incadrati in romania handaricimarin handaricimarin s-a promulgat o noua OUG care reglementeaza un salariu mediu pe care cetatenii straini incadrati in munca pe teritoriul Romaniei trebuie sa-l aiba?daca da,la ... (vezi toată discuția)
Permis de sedere in ro pentru cetateni turci marinelacotta marinelacotta Am rugamintea daca imi puteti spune care sunt actele necesare pentru obtinerea permisului de sedere in Romania pentru niste cetateni turci care detin viza tip ... (vezi toată discuția)