avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 525 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Proces deschis de mine impotriva unui proces verbal de ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Proces deschis de mine impotriva unui proces verbal de contraventie ...

Proces deschis de mine impotriva unui proces verbal de contraventie inchis de un agent brigada rutiera; la prima infatisare am solicitat marturia unui martor,care a declarat ca nu poate venii ptr ca nu este in tara,iar la a doua infatisare judecatorul m-a intrebat daca vreau sa fie adus cu mandat de acolo,si eu am incuviintat ca da.Intrebarea mea este daca costul aducerii acestuia imi va fii imputat in caz ca pierd procesul ,ca si cheltuieli de judecata.
Ultima modificare: Luni, 19 Decembrie 2022
ionut dg, utilizator
Cel mai recent răspuns: ionut dg , utilizator 17:37, 19 Decembrie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Conform dispozitii in vigoare partea care pierde este obligata sa suporte cheltuielile de judecata dispuse de catre instanta de judecata
Raspunsul este conditionat si de aspectul esential daca martorul va solicita oficial instantei recuperare costuri deplasare
Eu am inteles la inceput ca in cazul contestarilor proceselor de contraventie,nu se percep cheltuieli de judecata de catre nici una din parti

ynocentta a scris:

Conform dispozitii in vigoare partea care pierde este obligata sa suporte cheltuielile de judecata dispuse de catre instanta de judecata
Raspunsul este conditionat si de aspectul esential daca martorul va solicita oficial instantei recuperare costuri deplasare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Decizie favorabila?- sentinta civila, contestatie pv politie rutiera. Bogdan1943 Bogdan1943 Buna ziua, rezultatul ultimei sedinte de judecata pentru contestarea unui PV de contraventie este urmatorul: Tip solutie: Admite plângerea Solutia pe ... (vezi toată discuția)
*martor de meserie* in procesele verbale radu_cucos2006 radu_cucos2006 Buna ziua, am un proces pe rolul unei instante, in urma unei contestatii la un PV aplicat de catre IPJ,, la o simpla cautare a martorului din partea politiei ... (vezi toată discuția)
Declaratiile martorilor catacata2011 catacata2011 Declaratiile martorilor in scris si in fata notarului sunt luate in considerare de instantele judecatoresti? Si vorbim aici despre un proces pentru ... (vezi toată discuția)