avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 567 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Divorț fără avocat în tribunal se poate?
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Divorț fără avocat în tribunal se poate?

Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 14:36, 21 Decembrie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
divortul se judecata la judecatorie, nu la tribunal si puteti sa divortati si fara avocat
sigur! daca va descurcati!

Dar, de la inceput se vede ca nu: divortul se judeca la judecatorie, nu la tribunal.

Patisia a scris:

1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Se poate dacă nu exista miza,dacă aveți copii,luptați pt o ,, custodiei nu e recomandat..
Ultima modificare: Marți, 20 Decembrie 2022
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat

Nu au copii ..
Ar dori să știe care e procedura
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT a scris:

Se poate dacă nu exista miza,dacă aveți copii,luptați pt o ,, custodiei nu e recomandat..

Patisia a scris:

Nu au copii ..
Ar dori să știe care e procedura

se aplica prevederile din codul de procedura civila (legea 134/2010)

Alte discuții în legătură

Avocat sosososo sosososo va rog sa-mi spuneti unde pot primi informatii despre domeniul de specialitate al unui avocat ? adica un avocat specializat in divorturi in cazul meu.La ... (vezi toată discuția)
Divort Carmy200 Carmy200 Mar interesa cum sa formulez o cerere de chemare in judecata cu copil minor (vezi toată discuția)
Sot si sotie in divort. sotul fura copilul. ce se poate face? Aurica TRUTA Aurica TRUTA Colega mea de birou este in divort cu sotul dupa 5 ani de casnicie. In toti acesti cinci ani sotul a inselat-o cu o alta femeie. A aflat de relatia lui si a ... (vezi toată discuția)