avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 833 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Divort

Mar interesa cum sa formulez o cerere de chemare in judecata cu copil minor
Cel mai recent răspuns: Avocat Tabrea Alexandru , Avocat 23:58, 3 Septembrie 2018
Gasiti pe net destule modele, insa trebuie sa stiti ca actiunea este una pesonalizata, in functie de starea de fapt, de motivele divortului, de relatia vis vis de copil, de locuinta acestuia si de un eventual program de vizitare, asa ca sincera sa fiu nu v as recomanda.
Luați-vă avocat, cu atât mai mult cu cât vorbim și despre destinul unui copil.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort mica-mihaela mica-mihaela Va rog frumos sa-mi comunicati ce ar trebui sa stiu in cazul in care doresc sa divortez. Nu este cazul partajului, dar exista un copil minor. Sunt procese ... (vezi toată discuția)
Parasirea tarii cu un minor incredintat ion69 ion69 Sunt divortat de doi ani si fata noastra a fost incredintata mamei ei. am obtinut in instanta dreptul la vizita la fiecare trei sapt cu dreptul de a lua fata ... (vezi toată discuția)
Caz disperat simpatic simpatic Buna ziua, Sunt un tata disperat, care isi iubeste foarte mult copilul (un baietel de 2 ani si 3 luni), dar din pacate mama doreste sa divorteze (procesul a ... (vezi toată discuția)