avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 886 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna dimineata ! X da in arendă în anul 2013 ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna dimineata ! X da in arendă în anul 2013 suprafața de ...

Buna dimineata !
X da in arendă în anul 2013 suprafața de 10,000 mp teren extravilan lui Y pe o perioada de 10 ani, în anul 2022 X doneaza suprafața mai sus menționată lui Z.
Având în vedere că contractul de arendă expiră în anul 2023, Z trimite notificare lui Y că doreste rezilierea , iar mai apoi trimite si primăriei o cerere prin care solicită rezilierea contractului de arendă .
Rezilierea se face cu acordul partilor, primaria doar înregistrează actul de reziliere .
Cum ar trebui să procedeze primaria în cazul asta ?
Ce raspuns ar trebui să primească Z?
Vă mulțumesc !

Alte discuții în legătură

Contractul de arenda dodo2009 dodo2009 Buna ziua Eu am mostenit un teren (am certificatul de mostenitor), pe care bunica il avea dat in arenda de mai multi ani. Ultima prelungire a contractului s-a ... (vezi toată discuția)
Contract de arenda reziliat. arendasul primeste in continuare subventia rolex rolex Un contract de arenda a fost reziliat iar notificarea s-a facut prin executorul judecatoresc conform clauzelor contractuale. Desi Primaria la care este arondat ... (vezi toată discuția)
Cum recuperez arenda? bună ziua! stimați avocați, vă scriu ... Intampinare Intampinare Cum recuperez arenda? Bună ziua! Stimați avocați, vă scriu referitor la situația unui teren agricol. Pe această cale, în apărarea drepturilor ... (vezi toată discuția)