avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 703 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Am fost amanat la ONRC
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Am fost amanat la ONRC

Buna seara,

Am fost amanat la ONRC cu urmatorul motiv:

" In baza art.106 alin.1 din Lg.265/2022 amână pentru a face dovada respectarii dispozitiilor art.122 alin.1 din Lg.265/2022 ( toate activitatile din actul constitutiv vor trebu autorizate).."

la dosar a fost depusa "declaratia pe propria rãspundere cu privire la îndeplinirea
condițiilor de funcționare/desfășurare a activității(2)" . Deci la ce s-ar putea referi aceasta amanare?

In declaratie nu am trecut toate codurile caen din actul constitutiv, deoarece nu doresc autorizare pe ele acum. Sa fie asta motivul?
Ultima modificare: Vineri, 23 Decembrie 2022
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Coduri caen legea 265/2022 onrc. Nata88 Nata88 Buna ziua! As fi foarte recunoscatoare pentru cei care ma pot ajuta cu un raspuns.. Incerc la ONRC sa elimin din ACTUL Constitutiv anumite activitati ... (vezi toată discuția)
Dosar pentru infintare srl catalina.daniela catalina.daniela buna ziua,am facut un dosar oentru infintare srl si au aparut aceste obseratii:În baza art.106 alin. (1) din L.265/2022, amână cauza pentru a se respecta ... (vezi toată discuția)
Activare cod caen ghmc.mineral ghmc.mineral Buna ziua, Incerc sa activez un cod CAEN pe societate, am depus cererea, declaratia-tip, CI, si acum imi da amanre pentru ca \"SE VA DEPUNE DECLARATIA TIP ... (vezi toată discuția)