avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 869 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale buna ziua.....am un SRL in asociatie cu fostul ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

buna ziua.....am un SRL in asociatie cu fostul sot,firma a fost ...

buna ziua.....am un SRL in asociatie cu fostul sot,firma a fost in suspendare 3 ani ,din care nu am mai reluat activitatea,da sunt nevoita sa platesc contabil sa depuna bilantul la ANF....as vrea sa inchid firma da nu pot gasi asociatul.Ce pot sa fac sa inchid srl....va rog sa imi dati un raspuns

Alte discuții în legătură

Inchidere - radiere srl fara plata impozitului Andra24 Andra24 Buna ziua , tocmai am iesit din perioada de 3 ani de cand a fost suspendata firma . Doresc sa o inchid/radiez insa contabilul imi spune ca trebuie neaparat ... (vezi toată discuția)
Suspendare sau dizolvare srl ? felicity2001ro felicity2001ro Buna ziua, Sunt impreuna cu sotul meu asociati si administratori cu puteri egale la un SRL infiintat in dec 2006 Nu am avut activitate deloc, dar nici un ... (vezi toată discuția)
Incetare activitate srl cu asociat unic nina_2005ro nina_2005ro Buna ziua, va rog sa ma sfatuiti si pe mine ce e mai bine sa fac in urmatoarea situatie: Sunt asociat unic si administrator al unei SRL micro, am 2 ... (vezi toată discuția)