avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 883 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Contestare anulare grad de handicap
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Contestare anulare grad de handicap

Din anul 2019 am fost incadrat in grad de handicap accentuat, avand diagnosticul neoplasm de prostata stadiul 3. Anul acesta comisia de evaluare a gradului de handicap "m-a vindecat", anulandu-mi certificatul de incadrare in grad de handicap. Pot face contestatie in 30 de zile la Tribunal - Sectia Contencios Administrativ. Cum sa procedez ?
Cel mai recent răspuns: silviu1958 , utilizator 17:41, 31 Decembrie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Parerea mea este ca ar trebui sa consultati un avocat.Nu este usor sa contesti decizia unei comisii de evaluare.
acest răspuns util
Initial,contestati hotarea la comisia superioara de expertiza persoane cu handicap
Unde se găsește aceasta comisie ?
Ultima modificare: Joi, 29 Decembrie 2022
silviu1958, utilizator
acest răspuns util
Contestarea se face direct la instanta de contencios administrativ.
Vă rog, puteți detalia ?

Alte discuții în legătură

Certificat handicap ghiumusa ghiumusa buna ziua, sotul meu a fost diagnosticat cu neoplasm al luetei ,radio si chimiotratat,carcinom epidermoid spinocelular invaziv a facut 40 radioterapii si 8 ... (vezi toată discuția)
Contestatie impotriva deciziei de incadrare in grad de handicap MitreaINastase MitreaINastase sotul meu este pensionat pe caz de boala de la varsta de 36 ani deoarece a facut accident vascular cerebral ramanand cu pareza pe partea stanga si partial ... (vezi toată discuția)
Contestație anulare certificat de handicap grav ContSters462944 ContSters462944 Buna ziua. Am o întrebare. Am avut certificat handicap grad accentuat,insa anul acesta mi- a fost luat de tot. Am înțeles că doar in tribunal se fac ... (vezi toată discuția)