avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 577 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Am avut o firma in Italia iar in anul 2020 am ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Am avut o firma in Italia iar in anul 2020 am închis-o ! Statul ...

Am avut o firma in Italia iar in anul 2020 am Închis o ! Statul italian mi a trimis niște amenzi din anul 2017. Dar le am primit pe numele personal nu pe firma închisă. Trebuie sa o plătesc , având firma închisă și conturile bancare la fel? Nu înțeleg de ce a venit pe numele personal! Mulțumesc!

Alte discuții în legătură

Amenzi italia. buna seara ! am o speta foarte complicata si nu ... Nero3 Nero3 Amenzi Italia. Buna seara ! Am o speta foarte complicata si nu stiu cui sa ma adresez. Speta incepe asa. Am avut in anul 2012 un autoturism care l-am ... (vezi toată discuția)
Amenda auto italia MariaCarmen25 MariaCarmen25 Buna seara , In 2017 am vândut o mașina către un “cetățean” , am făcut contract de vânzare cumpărare , am scos Certificatul fiscal și aia a ... (vezi toată discuția)
Amenda circulatie italia CsmR92 CsmR92 Buna ziua, am fost in italia cu masina inscrisa in romania (pe numele cuiva din familie) si ieri am primit o instiintare de la o firma (pro kolekt) care imi ... (vezi toată discuția)