avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 529 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Amenda auto italia
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Amenda auto italia

Buna seara ,

In 2017 am vândut o mașina către un “cetățean” , am făcut contract de vânzare cumpărare , am scos Certificatul fiscal și aia a fost. Acum am primit 3 amenzi auto din Italia motivul: circularea pe banda rezervată transportului in comun. De aici rezulta faptul ca acel cetatea nu a înscris mașina pe numele lui,a decis sa circule cu ea așa... întrebarea este ce putere are statul italian asupra mea? In cazul in care nu plătesc acele amenzi și in cazul in care le plătesc dar in timp primesc altele, ce se poate face pentru a nu mai primi amenzile pe numele meu...? Statul italian are dreptul de a pune poprire pe conturi sau in cel mai rău caz sa recurgă la o executare silită?
Nu știu cât am fost de explicita,sper sa se înțeleagă ! Multumesc !
Ultima modificare: Marți, 31 Iulie 2018
MariaCarmen25, utilizator

Alte discuții în legătură

Amenzi italia. buna seara ! am o speta foarte complicata si nu ... Nero3 Nero3 Amenzi Italia. Buna seara ! Am o speta foarte complicata si nu stiu cui sa ma adresez. Speta incepe asa. Am avut in anul 2012 un autoturism care l-am ... (vezi toată discuția)
Am avut o firma in italia iar in anul 2020 am închis-o ! statul ... Iulia Denisa11 Iulia Denisa11 Am avut o firma in Italia iar in anul 2020 am Închis o ! Statul italian mi a trimis niște amenzi din anul 2017. Dar le am primit pe numele personal nu pe ... (vezi toată discuția)
Circulatie pe drumuri publice cu o masina radiata maryo4ever10 maryo4ever10 Buna ziua, Azi am fost oprit de un echipaj de politie pt. un control de rutina. S-a constatat ca masina pe care o conduc este radiata din evidenta dumnealor ... (vezi toată discuția)